周传雄中文论坛

回复 134楼 Sammi0128 的帖子

莎莎我感觉你还是唱“出卖”比较好,你最拿手的了~

加油~

回复 136楼 爱刚的玲 的帖子

看看吧。。。。。至在參與。。。。。[tsj21] [tsj21] 看見你們的評分都好厲害哦 MS所有人都好勁超呢。。。[tsj14] [tsj14] 我現在還沒機會聽到呢。。。。土豆好卡。。。。聼不到。。。。。明晚吧。。。

因爲我都是論壇天堂的一份子。。。。一定要支持。。。。[tsj16] 死就死啦。。。。。搞不定還可以討回來好多茶葉蛋蛋呢。。。。。歐耶!![tsj4] [tsj4]

Sorry, 番茄仔,原來你看不到啊。。。。。。那麽我改回30吧。。。。[tsj13][tsj13]

回复 138楼 Sammi0128 的帖子

唉..
估吾到每個人既人生都會有次甘樣既經歷
我從來都吾會諗0個d童話公主王子式既愛情

當然.初戀始終都系最hurt既1次
有人同我講
初戀中既bf 1定要好有型
有人同我講
最重要都系有feel有安全感

其實佢地都知道1定會散
但系
有1個好回憶已經好好
吾系咩?

傷口 -始終會癒合

所以.傻瓜.
我地雖然幫吾到你d咩
亦知道你會強壯起黎
好好地喊1場啦
呢場喊吾系為佢或者你
而系為你既傷

-讓你.復活:)

回复 139楼 lOve_tomato 的帖子

Thanks小番茄仔。。。。[yct19] 你太可愛啦。。。。[yct24]

真想5到你小小年紀説話都這麽成熟哦。。。。3Q!![yct29]

傻莎現在不再是那個傻瓜了。。。[yct31] 長大了。。。。已經復活了。。。。[yct32] [yct32]

[yct22] 好啦。。。終于完成任務了。。。。唱了。。土豆了。。貼了。。“出賣”。。。。[yct29]
死就死吧。。。。。。已經盡力了。。。。。。。[yct24] [yct24]

去ZZZZZZZ。。。[yct22] [yct22] 頭依然好痛。。。。[yct35] [yct35] 可能不夠ZZZZZzz。。。

08/06 來報到一下就走。。。。恐怕無法玩小剛了。。。。。
OMG!!!今天真是最熱的一天。。。100多度。。。。。
死啦頭依然好痛。。。。。要去ZZZZZZZZz。。。。。

阿莎, 你好威啫, 開咗個專屬私人發洩帖比自己yeyeongong.......勁 我得閒又嚟放低幾兩得唔得先??

回复 143楼 Naoko 的帖子

哎呀!! 其實我之前我有跟杯杯和sunshine 她們提過我想開一個自己的帖可以拿來報到,Blah Blah自己的心情。。。。不過現在就當這個是自己的BLOG就算了。。。。[yct18] [yct18]

得得得。。。當然得啦。。Naoko你肯來踩我的帖子當然求之不得啦。。。。。[yct24]
MIllions WELCOME tim la!!~~~~~~[yct32] [yct32]

罪過!![yct11] [yct11] 08/07 沒有來報到。。。。。因爲昨晚出去玩到3點才回家。。。。回來的時候已經累到好似一條死屍一樣。。。。。。唉!!![yct31] [yct31]

Naoko, u know what.......都5知點解老師的第2批CD會這麽難訂的呢。。。。。已經又等了一個多月啦。。。。剛打電話給CD店,唉!!還沒有貨呢。。。他們都不知道WHY!!Damn!!![yct31] [yct31]  還應承了SECU哥哥幫他訂了,明天回去他又問啦。。。好不好意思的又對他説“還沒有!” [yct16] [yct16]

回复 146楼 Sammi0128 的帖子

你比住自己果隻佢救急先啦, 你又唔止得一隻[yct15]

回复 144楼 Sammi0128 的帖子

你對我咁好, 頂我有一日良心發現時, 納番場租比你啦!!![yct8]

喂喂喂, 大家埋嚟睇, 埋嚟揀啦, 十蚊三件公司跳樓貨啦喂, 有買襯手啦喂!!!!!!
sorry, 以為開緊工tim, 職業病又發作.........係你個場發病, 唔好意思[yct7]

回复 148楼 Naoko 的帖子

買A貨!!!![yct9] [yct9]  

喂喂喂!!有沒有最新PKNY啊。。。。[yct18] 哈哈哈哈。。。。

10蚊3件。。。。好抵買哦。。。。[yct18] [yct23] [yct23]

走鬼啦。。。。。。。。。。快D“了”啦。。。。[yct28] [yct28]

回复 147楼 Naoko 的帖子

5得!!![yct31] [yct31]  HELL NO!!!

本小姐剩返2只JA。。。。。NO WAY!!! [yct9] [yct9]

萬一以後都沒貨,今我就跳樓啦。。。。。[yct35] [yct35]