周传雄中文论坛

祝福論壇天堂的各位天使們中秋節快樂!!

Naoko你係米去左公園煲蠟呢。。。一定好好玩定啦。。小心哦!!Kekeke。。。

BTW, 我看TVB見到大坑舞火龍啦。。。。勁!

回复 46楼 Sammi0128 的帖子

我唔敢煲蠟啦, 我有一年行過人地煲蠟側邊, 佢一把火吹過嚟, 將我條牛仔褲執拖地爛褲腳燒著咗!!!!! [yct30]   我自已都唔知, 我後面d 人叫我我至發現, 成班人幫我拍熄咗咋, 諗起都嚇餐死!!!![yct5]

最慘我個執爛褲腳毛留咗好耐至整到, 一把火燒咗, 要我連另一邊都要剪晒佢再留過[yct2]

回复 47楼 Naoko 的帖子

"腳毛留咗好耐!!!“[yct30] [yct30] [yct1] [yct5] [yct5] [yct15]
MUHAHAHA.....[yct9] [yct9] 笑死我啦。。。原来前面仲有“烂裤”。。。[yct28] [yct28]
POOR YOU!!~~~~~~~~[yct7] [yct16] [yct16] ......
煲蜡好好玩啦。。。。[yct14]

咋一看,还真以为是大坑舞龙[yct15]

原帖由 Sammi0128 于 2009-10-4 02:55 发表
"腳毛留咗好耐!!!“[yct30] [yct30] [yct1] [yct5] [yct5] [yct15]
MUHAHAHA.....[yct9] [yct9] 笑死我啦。。。原来前面仲有“烂裤”。。。[yct28] [yct28]
POOR YOU!!~~~~~~~~[yct7] [yct16] [yct16] ......
煲蜡 ...

好采無燒埋d腳毛啫!!!!     都留咗好耐好珍貴架!!!!

大坑舞火龙~

哈哈

原帖由 Naoko 于 2009-10-4 19:13 发表

好采無燒埋d腳毛啫!!!!     都留咗好耐好珍貴架!!!!

[yct14] 0甘奉勸你以後行公園0既時候應真要小心D啦。。[yct18] 你知啦0甘珍貴0既野。。[yct1] [yct1] Kekeke。。。

哈哈 坑还会舞火龙哦~

大坑跑到香港去啦?!

原帖由 Sammi0128 于 2009-10-5 12:06 发表

[yct14] 0甘奉勸你以後行公園0既時候應真要小心D啦。。[yct18] 你知啦0甘珍貴0既野。。[yct1] [yct1] Kekeke。。。

唔會燒到上心口啩? 如果唔係, 某人就要好小心~~~~

原帖由 Naoko 于 2009-10-6 00:32 发表

唔會燒到上心口啩? 如果唔係, 某人就要好小心~~~~

HEY! !你係度暗示緊邊個先。。。!?

怎么还没沉下去。

回复 57楼 ronaldoghgq 的帖子

因为被你自己顶起了……

原帖由 Sammi0128 于 2009-10-6 14:05 发表

HEY! !你係度暗示緊邊個先。。。!?

咁你話呢?  我驚燒腳毛, 有人就驚 ~~~

快点下周热门榜。