周传雄中文论坛

回复 44# Sammi0128
車好叻咩?  我舊史識通雞腸添, 你曉唔曉吖[tiger32] 真係果d雞腸喎

回复 46# Naoko

車!!挑。通。雞腸我細個果時有玩過啦。。。 不過好似有D disgusting呢。。。[lvsmile17]

公公你曉多D雞腸哦。。。[tiger37]

回复 47# Sammi0128
一聽就人知你扮勁啦, 實則唔曉~~~~唔駛挑架[yct15]
一通就掂啦!![yct1] 你咪成機响恕咩咩咩wor[yct18]

回复 48# Naoko

咩咩咩啊。。。。[tiger29] [tiger29] 大年初一我唔同你鬧架啊。。[tiger35] 等年初三尺口吧。。。[tiger12]

喂喂喂!!去親戚屋企拜左年啦嗎!?  [tiger38]

回复 49# Sammi0128
未呀, 聽日先啦!! 尋晚無瞓覺, 好想zzzzzzz

回复 50# Naoko

OIC。。。。。。豆多D利是啦。。。。[tiger38]  我今日去Chinatown看舞獅。。[tiger39] 比人踩到差D變柿餅啊。。。[tiger36] 不過最后見到一個紅當當財神哦。。。[tiger29] 好高竇啊要追住跑財神來影相。。。[tiger07] [tiger07] 好似狗仔隊。。。[tiger23] 呵呵。。。

回复 51# Sammi0128
財神都比你追到, 勁喎!!!   阿婆一定有去抽佢水......[yct18]

偷菜大王们

回复 52# Naoko

[tiger23]   抽水呢家野留返比公公你抽啦。。。[tiger37] 呵呵。。。

財神都比我見到哦。。。[tiger06] 0甘我今年虎年咪發過豬頭咯。。[tiger29] [tiger29] 哈哈。。。

某樓上的同學。。。。。開心農場就是開來種菜偷菜的啦。。。。還有種菜不是下了種子就這樣等著回來豐收的哦。。。。還要來繞水啊,殺蟲啊,剪草啊, 這樣才是種田的嘛。。。我們都有互相幫忙做這些的哦。。。
Its only a game!  Dont be too serious!! [tiger29][tiger29]大家都是求開心而已啦。。。我們都是優秀有品質的剛絲天使來的嘛。。所以呢大家以和為貴嘛。。。[tiger38]

回复 54# Sammi0128
無錯, 一定發過豬頭!!!!

回复 56# Naoko

哈哈哈。。。。[tiger03] 真的“發過豬頭”哦。。。[tiger29] [tiger29] 。。。太好啦。。。公公有買了啊!?[tiger23]