周传雄中文论坛

娃哈哈哈。。。舒服曬。。。。。

09/02 來報報到。。。。今天天氣好涼爽哦。。。還覺得有點冷。。。[lvsmile17] [lvsmile17] 要穿長袖Jacket仔。。。唉!!! Summer已經走了啦嗎。。。。 不慣不慣。。。。

你們的秋天來了!!![yct34]

09/03來報報到哦...明天休息哦....好耶!!![yct24]

做了一整晚夜鬼...是時候ZZZZZ啦...[yct22] [yct22]

明天又可以去玩玩啦....[yct20] [yct20]

Atlantic City Samantha is on your way!![yct29] [yct29]

回复 258楼 Sammi0128 的帖子

有得休息-0-?
聽日星期5喎..
你就好啦

回复 258楼 Sammi0128 的帖子

叮叮叮, 夠鐘起身出發啦!!![yct9]   順便玩番兩手!!!!![yct15]

回复 260楼 Naoko 的帖子

09/04 來報報到。。。好累哦。。。行了一整天街。。
呵呵。。。爛賭鬼啊你NAOKO!!! No GOOD!!

我是去“血拼”的啦。。。。 不賭的!!!
  買左好多。。。破財啦!!   
Everything ON SALE SALE!!

Oh Yeah!! 我又買多一件好像老師的VEST哦。。。好型仔的哦!!!

下次有機會著比你LOOK LOOK啊。。。OKay!!

回复 259楼 lOve_tomato 的帖子

啊!! 番茄仔你終于肯蒲頭啦。 去左邊啦你。。消失天與天哦你!!

得閑多D返來論壇天堂同我地玩玩啦。 5 好再玩失蹤啦。。

如果5係。。。我地5睬你架。。。。哼!!

原帖由 Sammi0128 于 2009-9-4 13:43 发表
啊!! 番茄仔你終于肯蒲頭啦。 去左邊啦你。。消失天與天哦你!!

得閑多D返來論壇天堂同我地玩玩啦。 5 好再玩失蹤啦。。

如果5係。。。我地5睬你架。。。。哼!![ ...

哎呀
吾好啦
想自閉下啫-3-
我而家1定會日日黎架啦:)
記得得迎接我既大駕光臨XDDDD

回复 261楼 Sammi0128 的帖子

正啦
而家D野都開始入冬貨
1定系big big sale牙

出血都抵XD

原帖由 Sammi0128 于 2009-9-4 13:38 发表
09/04 來報報到。。。好累哦。。。行了一整天街。。
呵呵。。。爛賭鬼啊你NAOKO!!! No GOOD!!

我是去“血拼”的啦。。。。 不賭的!!!
  買左好多。。 ...

真係心有靈犀, 我今日都睇中咗一件, 超喜歡[lvsmile18] , 不過唔係好抵 ......有d猶豫............. 明天瞓醒睇吓重有無掛住套衫先[lvsmile17] , 如果塵緣未了就去擁有咗佢 , kekekeke...............

原帖由 lOve_tomato 于 2009-9-4 17:39 发表

哎呀
吾好啦
想自閉下啫-3-
我而家1定會日日黎架啦:)
記得得迎接我既大駕光臨XDDDD

熱烈歡迎番茄仔回歸論壇天堂哦。。。。哦耶!!

等我跳番Part勁舞來歡迎下你先。。。。。
[tsj8][tsj8][tsj8]
[tsj18][tsj18][tsj18]
[tsj14][tsj14][tsj14]

原帖由 Naoko 于 2009-9-5 01:01 发表

真係心有靈犀, 我今日都睇中咗一件, 超喜歡[lvsmile18] , 不過唔係好抵 ......有d猶豫............. 明天瞓醒睇吓重有無掛住套衫先[lvsmile17] , 如果塵緣未了就去擁有咗佢 , keke ...

呵呵。。。果然係鄉里哦。。。 你一定會係塵緣未了啦。。。。
上次去AC見到已經好喜歡。。30% OFF不過都好貴哦死忍住無買到。。。
BCBG哦!! 好型仔架!!
今次50%OFF再20%OFF哦。。。梗係棒棒聲買啦!!好正哦。。好彩上次無買到。。如果5係真係要窩心口啦。。。
現在每次行街都顧住看VESTS。。。我DFriends笑我搞什麽東東。。。點解要著到0甘MAN哦!!!萬能插素!!!Muhahahaha。。。好搞笑哦。。。。我話因爲小剛有所以我都要有咯。。。。你話係5係啊!!

09/05來報報到。。。。今晚超過了2點灰姑娘的時間啦。。。。

我要努力練MUSCLE。。。不要雞肉。。跟雞肉SayByeBye!!

原帖由 Sammi0128 于 2009-9-5 14:21 发表

呵呵。。。果然係鄉里哦。。。 你一定會係塵緣未了啦。。。。
上次去AC見到已經好喜歡。。30% OFF不過都好貴哦死忍住無買到。。。
BCBG哦!! 好型仔架!!
今次50%OFF再20%OFF哦 ...

呵X)
原來莎B都系TOMBOY 1族

回复 269楼 lOve_tomato 的帖子

人地話件衫咋, 阿莎有[鬆]架,[yct31]  TOM 乜嘢BOY 啫[yct17]