周传雄中文论坛

回复 150楼 Sammi0128 的帖子

你駛乜驚咁多, 我呢處有嘛, 成個大後方backup你 , 定d嚟, 最緊要踢多一個得一個入會, 咁就very good la

回复 149楼 Sammi0128 的帖子

有有有, 乜PK都有, 不過我d係塑膠碗碟, 同埋筷子匙羹, 估唔到你都arm 駛....
遲d會翻一批 agnes E 膠鉆板, 見同你咁熟, 留番4.5塊比你又點話.....不過你要自己嚟攞, 我客多送唔到貨比你

回复 151楼 Naoko 的帖子

YEE!!好恐怖哦你。。[lvsmile17] 黑色會!!! 好驚哦我。。

好啦!! 等本小姐貼高枕頭考慮一晚啦。。。。。

回复 152楼 Naoko 的帖子

我CHIU!!CHIU!![yct31] [yct31]

原來搭錯綫啊!![yct6] [yct6] WRONG CHANNEL tim!! [yct13] [yct13]

回复 154楼 Sammi0128 的帖子

車, 原來你唔係有幫襯, 嚟運吉的....[yct31]

回复 155楼 Naoko 的帖子

YO!! 我要PKNY,飛啦雞毛,左住阿媽來,滷味餛飩,LOL[yct18] [yct18]
麻煩你啦。。。。[yct24] [yct24] 我知你一定有窿路既[yct26] [yct26] PLSSSSS。。。。。

WOW!!終于完成任務了。。。。。 一口氣從04:05PM開始評分到現在09:25PM, 5個小時哦!!!OMG!!!~~~~~~~~~好認真的任務哦 一點都不簡單 。。。。。。。

要去吃DINNER啦 。。。。。。啦啦啦啦啦。。。。。

哈…0甘好玩0既帖子!

嗯…嘿嘿,好像一群小屁孩……

唔对…塞豆窿!

回复 158楼 曾经的孩子 的帖子

哈哈哈,孩子大家姐既廣東話好勁秋哦,真係得得地喔,好耶!!

塞豆窿你都學曉啊,果然犀利哦!!

麥兜好醒目架。。。。。 加油哦!

5玩小剛Lu。。。。。 今天玩了好久了。。。。。。

明天再來玩玩小剛啦。。。。

去ZZZZZZZZ啦。。。。 Sweet Dreams Sam!

回复 159楼 Sammi0128 的帖子

孩子係老師離家出走嘅私生女, 哽喺勁啦, 佢行走江湖, 一定要操番幾口流利地道方言啦

回复 161楼 Naoko 的帖子

哈哈哈哈。。。原来如此。。 收到。。。。dont be big mouth la......

Oh Wow! 真系有其父必有其Daughter  wor...........

(PS: dont know how to input daughter in chinese, 5555555)[lvsmile17]

dont know why I feel so emotional after reading and listening to her posts and song............so touching........

I cried............not once...........but.............sighs...................  

betrayal is such a painful experience.................why!!!

learnt to get right up whereever u've fallen down...............never an easy thing..................but eventually had to pick up the rest of the left-over self-respect and move on to the next journey..............

we grew......we learnt...........
we fell...........we arose.......
we hurt..........we heal.......
we cried........we smiled.......
we came......we conquered..............
(vice versa........)

回复 161楼 Naoko 的帖子

死包仔…起我底……

OMG!!! not HUDSON again.............!!!! 9 gone!!!!

What a horrible tragedy!!!! I was in the office when it happened............just read the news by now.......shame on me...........sighs........... RIP!!!!

Unbelievable!!!! can't stop my tears from running............. .since yesterday, last night.........this morning.......and now......... forgodsakes.............help us please!!!! HELP!!